Lid worden

Het is mogelijk om vrijblijvend met twee trainingen mee te doen. Als je besluit om lid te worden van onze vereniging, dan kun je je via het online formulier inschrijven.

Naast het inschrijven kun je met dit formulier ook je bestaande gegevens wijzigen, je uitschrijven voor een bepaald uur (wanneer je voor meerdere uren ingeschreven bent) of je lidmaatschap volledig opzeggen.

Het online formulier is hier te vinden.

Contributie vanaf 2018

De contributie moet vooraf, aan het begin van elk kwartaal worden betaald. Uiterlijk in de laatste week van januari, april, juli en oktober. De leden of de ouders/verzorgers van de leden machtigen Forza Gymnastica om vier keer per jaar bedragen voor contributie, inschrijfgeld, administratiekosten, bestelde kleding, evenementen en dergelijke te incasseren van het op het inschrijfformulier opgegeven bankrekeningnummer.

Er worden herinnerings- of storneringskosten in rekening gebracht wanneer de contributie niet op tijd wordt betaald.

Beλindiging van het lidmaatschap uiterlijk 1 week voor aanvang van het nieuwe kwartaal met behulp van het lidmaatschapsformulier.

Contributie (per kwartaal)

€ 12,00 (startbedrag)
  € 21,45 voor ieder uur
 dus:
 € 33,45 voor 1 uur per week
 € 54,90 voor 2 uur per week
 enzovoort

Selectieheffing (per kwartaal)

  € 4,95 voor ieder uur

Contributie KNGU 2018 (bij inschrijving en per kwartaal)

Tot 16 jaar € 5,35
Vanaf 16 jaar € 6,55

Eenmalig inschrijfgeld

Per lid € 7,00

Administratiekosten

Per handeling € 3,00

Informatie over de automatische incasso

Automatische incasso is de betaalmethode waaraan Forza Gymnastica de voorkeur geeft. De reden is simpel. Het is voor de ledenadminstratie van Forza slechts ιιn administratieve handeling per kwartaal in plaats van meerdere administratieve handelingen per lid per kwartaal. Dat komt neer op vele honderden handelingen. Aangezien de ledenadministratie ook een taak is van vrijwilligers is Forza Gymnastica afhankelijk van, maar ook heel blij met uw machtiging voor automatische incasso.

In het kleine aantal gevallen dat een machtiging voor automatische incasso niet direct bij de inschrijving afgegeven wordt zijn de volgende argumenten voldoende overtuigend om Forza Gymnastica alsnog te machtigen:

• De Forza Gymnastica ledenadministratie gaat zeer zorgvuldig om met uw machtiging. De ledenadministrateur staat met het bestuur persoonlijk voor u garant en is aanspreekbaar.

• De incassomomenten liggen vast en zijn dus overzichtelijk. De incasso vindt plaats op de 25e van januari, april, juli en oktober. Samen met het contributieoverzicht weet u dus precies waar u aan toe bent en wanneer. Als de 25e in het weekend of op een feestdag valt, vindt de incasso plaats op de dichtstbijzijnde werkdag.

• Als u het met een incasso niet eens bent kunt u altijd een mail sturen aan ledenadministratie[a]forza-gymnastica.nl en om uitleg vragen. De mogelijkheid van het ongedaan maken van de automatische incasso (storneren) houdt u altijd achter de hand. Let op! Storneren brengt extra kosten met zich mee. Liever niet dus.

• Bij het mislukken van de automatische incasso worden administratiekosten in rekening gebracht. Om deze goed te laten verlopen vragen wij uw aandacht voor het volgende:

• Zorg voor voldoende saldo op het incassomoment.
• Zorg dat het juiste banknummer bij de ledenadministratie bekend is. Bij wijzigingen, stuur even een mail.

Als u vragen heeft, kunt u altijd een mail sturen. Alvast bedankt voor uw machtiging.
Forza Gymnastica wordt gesponsord door